Novi Sad
15.12.2013.
09:15
Defanzivac Vojvodine Branislav Trajković ne krije da bi da promeni sredinu, a sasvim moguće je da pojača jednog od beogradskih "blizanaca".
  • Ćevara

    16.12.2013 13:40
    Trajče...
    Voleli smo Te dok si igrao u Voši, i volećemo Te kad odeš u inostranstvo i dok budeš nosio dres Srbije, u medjuvremenu (ako budeš igrao za bg g......) samo ćemo te ceniti i poštovati!
    Hvala Ti za sve što si dao i nama i Voši!!!
  • bulevar

    15.12.2013 19:10
    E moj Trajkovicu
    seti se samo sta si ti prvi govorio kad je bata preminuo...
  • dragaNS

    15.12.2013 16:36
    @Grbavica
    "- Eh...
    Navijac sam Vojvodine od malih nogu. Nikada nisam bio simpatizer lika i dela gospodina Butorovica ali mi se dopadala njegova politika po pitanju toga da Vojvodina ne pojacava beogradske (namerno malim slovom)Blizance"
    Beogradski se i piše malim slovom, dok si Blizance mogao da napišeš malim slovom. Time ne bi nikoga ponizio, već bi ispao pismen.
    Neki će reći da teram mak na konac, ali morao sam.
  • Mira

    15.12.2013 14:54
    @Grbavica
    "...da Vojvodina ne pojacava beogradske (namerno malim slovom) Blizance..."
    Glupane, pa to se gramatički korektno i piše malim slovom! (beogradski, novosadski, evropski, ruski, nemački...osim ako nije deo ličnog imena ili na početku rečenice)
    "Grbavice" dok nisi napisao komentar, sumnjali smo da si nepismen, a kad si ga napisao - otklonio si svaku sumnju!!!!
  • Wild west

    15.12.2013 14:45
    otkud sad
    Ne znam otkud tolika paznja, ovoj vesti. Trajkovic dok je igrao u Vosi cenjen igrac zbog srcanosti i pozrtvovanosti. Tehnicki limitiran stoper. Koliko samo zutih kartona zbog dizanja ruku na ramena protivnickih napadaca, sve zbog nemoci da sprinta sa njima 1 na 1. Ima ih dosta losijih ali i dosta boljih. otprilike 20% iznad proseka nasih stopera.

    Moze da se razocara u njegov prelazak u bg klubove , samo onaj ko se lozio na njegovo foliranje sa ljubljenjem grba.
  • Grbavica

    15.12.2013 12:12
    Eh...
    Navijac sam Vojvodine od malih nogu. Nikada nisam bio simpatizer lika i dela gospodina Butorovica ali mi se dopadala njegova politika po pitanju toga da Vojvodina ne pojacava beogradske (namerno malim slovom)Blizance. Mislim da se ta klauzula trebala sacuvati i posle njegove smrti. Bio sam na tribinama i kada smo osvajali titulu,ali i kada smo igrali drugu ligu. Mi pravi smo uvek tu. A vi kojima vojvodina nije u srcu idite sto dalje odavde... A ne da se sutra radujete kad date Vojvodini gol u Novom Sadu. E to je nedopustivo. Kako se kaludjerovic nije radovao u Beogradu a Mrdja jeste? E o tome govorim...
  • Rale

    15.12.2013 11:37
    Strasan fudbaler! Nadam se da ce pojacati Partizan.
  • dek potro

    15.12.2013 11:31
    vezer
    Ti ne znas da igras fudbal. Obican fudbalski siledzija.
  • Ватра

    15.12.2013 11:24
    У реду је, Трајковићу
    Многи од коментара су прилично емотивни и надам се да то схваташ. Био си важан шраф у одбрани "Војводине" и на многим утакмицама си био најбољи играч. Волео бих да смо те испратили у неки прави европски клуб после освајања титуле за стогодишњицу, али на жалост није тако испало. Увек ћеш бити поздрављен од нас који искрено волимо "Војводину" када с неким другим тимом дођеш на новосадски стадион. И мени је жао што се овај, по мени веома добар и квалитетан, тим полако распада. Играчи одлазе један за другим. У јулу је изгледало (после оних одличних издања у европским утакмицама) да ћемо се прошетати овом нашом лигом. На жалост управа није могла да испрати захтеве озбиљног клуба (на шта је "Војводина" у једном периоду заиста почела да личи).
  • наравно

    15.12.2013 10:56
    да нема
    али, јел ти мислиш да су у звезди плате редовне? Због чега је гомила њих тражило раскиде уговора?
  • milos

    15.12.2013 10:50
    samo idi ....takvi kao ti nam ne trebaju....
  • Simpatizer

    15.12.2013 09:55
    Samo pre nego sto stavi potpis na taj papir neka se samo priseti koliko puta su ga pokrali ti isti blizanci za koje se njegovo ime spominje?? Naravno mora i on covek da zivi i da jede sve je to meni jasno ali ne znam da li stomak moze bas sve da svari? Da li je hteo da igra ili nije to sad vise i nije bitno, ali poslednju utakmicu koju su igrali u NS-u protiv Napretka on je igrao od samog pocetka to je bilo 30.11. a sa CZ su igrali prvu utakmicu 4.12. e sad ako ovako gledate onda bas i nije sve istina ili ja samo navijacki posmatram!!
  • NS

    15.12.2013 09:54
    Ma dosta vise...
    ...Ukinuti fudbal,sa svim menadzerima i mafijasima prve vrste...
  • besan ker

    15.12.2013 09:51
    Ovo je ono što razdvaja legende kluba i one koji tek ostave ime Vojvodine u svom CV-u. Idi, i ne okreći se, nećemo ni mi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna